top of page
  • Obrázek autorajsemtadyteď

DŮLEŽITÉ ODKAZY

Aktualizováno: 5. 7. 2020

Motto: "Až budou říkat ´je pokoj, nic nehrozí´,tu je náhle přepadne zhouba jako bolest rodičku, a neuniknou... Všecko zkoumejte, dobrého se držte, zlého se chraňte v každé podobě." 1. Tes.5.kap.:



Nefantazíruji, nevymýšlím si. Svět se mění. Neodvratně. Pro mnohé k horšímu, pro mnohé z vás k neuvěřitelně lepšímu!!! Mnozí z Vás již vědí. Kdo nechce vědět, vědět nebude, kdo chce vědět, může. Psal jsem o tom v minulých dvou článcích. V procesu jsou již vyšší síly, nikdo nezastaví, co přichází.


Už není čas vše podrobně vysvětlovat. Proto vám zde zanechávám odkazy, které využijte ne ke slepé "víře", ale ke zvýšení informovanosti a důvěry v to, že jsou věci na správném místě. Sami, pokud chcete žít jako lidé, ne jako bezejmenná masa či manipulovaný dav, tak sami, sami a zase jen sami si musíte začít skládat ze všech informací svou mozaiku, dokud se vám neobjeví obrysy a pak zcela jasný obraz. Epocha krmení informacemi, kterým věřit musíme a jejich servírování až pod nos, jestli jste si toho ještě nevšimli, definitivně skončila. Howgh! Možná se leccos časem začneme dozvídat i z masmédií, dodnes však zpronevěřilá masmédia o důležitých věcích neinformují a zůstávají jen u strašení lidí nemocemi a jinými negativními zprávami. Pokud však něco skutečně vážného hrozí, pak jim a zbabělým politikům, kteří pro své koryto zradili lid, kterému původně chtěli sloužit


Prosím nevšímejte si maličkostí a detailů, ale celkového obrazu, ducha a toho, co Vám na to říká Vaše intuice. Není podstatné, jak se jmenuje ten, kdo to píše, jak je vysoko v současné hierarchii ani kolik má titulů...


Odkazy:

1) Informátor ze Švýcarska - tadesco.org (sledovat okénko T.Marného a B.Fulforda) - pozor, některé informace jsou z důvodu utajení záměrně nepřesné!!!, ale to není podstatné pro vytvoření si celkového obrazu. TM zde dává denní komentáře ke světovému dění. Všímejte si maličkostí a symbolů.


2) Youtube - Pád kabaly (české titulky, k dispozici celková verze nebo 10 dílů). Celkový obraz toho, co se děje pod zástěrkou koronaviru.


3) Youtube - Out of Shadows - Ven ze stínu. Otevře vám oči...


4) Koronavirus = fake

Youtube: Poslanec Talianskeho parlamentu Vittorio Sgarbi o koronavíruse a karanténe cz titulky


5)... a mnoho, mnoho, mnoho dalších...


Držte si klobouky, bude to hodně rychlá jízda! Přeji vám mnoho moudrosti a důvěry!


V Raspenavě 5.5.2020

98 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

O STRACHU

bottom of page